Onnelasta

Ajattele paikkaa, johon on hyvä tehdä pesä.

Aki

Moikka, nimeni on Aki ja olen kaupungilta maalle muuttanut talon toisen puoliskon hoitaja. Tuo Ruustinna on täällä pomona ja laittaa miut tekemään tilalla erilaisia tehtäviä. Koitan kovasti itsekin ideoida asioita myös, mutta hyvä suodattaa asiat aina tuon hallituksen kautta.

Mulla on kaksi ihanaa lapsosta, 4- ja 7-vuotiaat poika ja tyttö. Kotikaupunkini on Porvoo ja on tullut asuttua Vantaalla, Lappeenrannassa ja Kouvolassa aikaisemmin.

Pidän liikunnasta ja urheilusta ja olen tehnyt valmennustyötä lasten ja nuorten liikunnan parissa vuosia. Myymälätyö ja myynti sekä asiakaspalvelutyö ovat ollut pääleipätyötäni usean vuoden ajan.

Ruoan valmistus ja kaikenmailman nikkarointi pihalla ja kunnostustyöt ovat intohimoni ja harrastukseni. Joidenkin näiden juttujen parissa olisi mukava tehdä leipätyötä ja ansaita myös joskus elantoa. Maalla asuminen ja täällä oleminen on itselleni mukava etuoikeus jonka todella koen sellaisena. Kivaa olisi päästä tekemään työtä tuotantoeläimien parissa ja hoitaa pientä maatilaa.

Hauskaa olisi myös tehdä lasten ja nuorten liikunnan hyväksi töitä esim yleisurheilussa uudella paikkakunnalla miksei muussakin urheilussa hyödyntäen omaa ammattitaitoa näissä asioissa.

Olen myös tosi onnellinen siitä että Eveliinan kanssa tavattiin ja löydettiin paljon yhteistä monessa eri asiassa. Ehkäpä voimme rakentaa jotain kivaa elämäämme yhdessä ja toteuttaa toisemme ja yhteisiä ja itsemme omia unelmia ja olla niissä toistemme tukena ja seurassa nauttimassa niitstä.

lokakuu 2018
ma ti ke to pe la su
« elo    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031