Onnelasta

Ajattele paikkaa, johon on hyvä tehdä pesä.

Eveliina

Moi! Olen 32-vuotias naisihminen kotoisin Luumäeltä, jossa asummekin. Paljasjalkainen paikkakuntalainen, voisi siis sanoa. Koko ikäni olen täällä asunut ja hyvin viihtynyt.

Olen kahden poikalapsen äiti, 5- ja 9-vuotiaiden. Vanhemmalla pojallani on ADHD ja molemmilla suulakihalkiot, joten jos haluat keskustella niistä niin ota ihmeessä yhteyttä. Varsinkin suulakihalkiolapsen kanssa kaikki on alussa uutta ja esimerkiksi neuvot ruokinnassa ovat korvaamattomia.

Harrastan paljon käsitöitä, lähinnä neulomista ja siinäkin enimmäkseen villasukkia. Kuitenkin joskus lisäksi virkkaan tai ompelen jotain ihan pientä omaan tarpeeseen. Haaveenani on tehdä valtava isoäidinneliöviltti, en vain tiedä, miten ja milloin siihen aika ja kärsivällisyys riittäisi… Viime aikoina olen myös innostunut taas aikuisten värityskirjasta, Niin ihanaa ”aivot narikkaan” puuhaa.

Eläinten ystävä olen ollut aina ja kasvoinkin niiden keskellä. Kun olimme pieniä, meillä oli lampaita, kanoja ja koiria. Oikeastaan aikuistuessamme vain kanat jäivät pois, sitten myöhemmin lampaat mutta koirat jäivät

Nuorena aikuisena tein monta vuotta rescue-työtä. Se oli sydämen työtä. Kauttani kulki useita eri eläimiä uusiin koteihinsa. Oli koiria, marsuja, undulaatteja… Nyt haluankin jatkaa vuosien takaista työtäni jyrsijärescuen muodossa, katso tarkemmin sen omalta sivulta!

Minusta ja Akista sen verran, että Akin löytäminen on ollut pieni käännekohta elämässäni. Juuri kun olin väsynyt tilan töihin, hän tuli ja alkoi innostaa minuakin laittamaan paikkoja kuntoon. Aki on paitsi kumppanini, myös tilaamme ”Hovinarri” joka tekee töitä päämäärätietoisest, turhia kyseenalaistamatta. Toivon, että jaksamme toisiamme mahdollisimman pitkään. 🙂

Nyt olen kertonut teille oleellisimman itsestäni. Toivottavasti tulin teille tarpeeksi tutuksi! 🙂

Eveliina

lokakuu 2018
ma ti ke to pe la su
« elo    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031