Eveliina

Kuka on Eveliina? Olen 30+ nainen Luumäeltä, Kaakkois-Suomesta. Kahden villin poikalapsen äiti – molemmat erityislapsia, nuorempi vähemmän, isompi enemmän. Äitinä en ole ehkä ihan perinteinen, joskin olen satunnaisesti pullantuoksuinen.

Rakastan kaikkea käsillä tekemistä. Leipomista, neulontaa ja pieniä käsitöitä. Taikinan pyörittely on terapiaa minulle, samoin kuin neulominen, josta useimmiten syntyy sukkia. Paljon olen neulonut hyväntekeväisyyteen ja se onkin minusta parasta, mitä voin sinne antaa. Voittaa kolikot heittämällä.

Eläimet ovat myös minulle hyvin rakkaita. Minulla on 19 vuoden kokemus marsuista ja takana kaksi omaa hevosta, Lisäksi olen toiminut useita vuosia eläinrescuessa useiden eri eläinlajien kanssa. Haaveeni olikin jatkaa tuota työtä sitten, kun lapset ovat irti vaipoista. Se aika on nyt.

Myös lapsuuteni vietin eläinten parissa. Meillä oli iso katras lampaita ja maaseudulle ominaisesti aina suomenpystykorva pihan vahtina, monta vuotta myös kanaparvi pyöri pihapiirissä.

Tällä hetkellä päiväni täyttyvät lasten ja harrastusten lisäksi opiskelusta – opiskelen yliopistossa kauppatieteitä. Tunnen, että olen matkalla kohti unelmaani ja teen nyt sitä, mikä olisi pitänyt aloittaa jo vuosia sitten, Aina se ei kuitenkaan ole mahdollista, mutta se ei tarkoita, etteikö tilaisuus siihen tulisi joskus myöhemmin, Aina pitää uskoa unelmaansa, koskaan ei tiedä, milloin se toteutuu,

Bloggaajana minulla on pitkä historia, pidin muutaman vuoden blogia Bloggerissa kunnes elämä vei mennessään. Olen myös pitänyt blogia marsuistani, mutta se on aika marginaaliselle osalle ihmisiä kiinnostavaa, joten katsoin parhaaksi lopettaa sen. Mutta nyt, nyt on oikea aika jatkaa bloggausta, Motivaatio on toinen kuin esimerkiksi vuosi sitten ja suorastaan odotan, että pääsen kertomaan teille kaikista edellä mainitsemistani elämääni kuuluvista asioista,

Ja kommentit, ne ovat enemmän kuin tervetulleita, niistä saan arvokasta palautetta ja kehittämisideoita blogilleni, Kirjoitellaan!

Eveliina